Aceeași „companie fantomă” care a înregistrat ca brevet RealityOS™ în mai 2022, adăugă încă 3 produse/servicii pe lista de brevete publicată recent și anume Reality One, Reality Pro și Reality Processor.

Reality One, Reality Pro și Reality Processor au fost înregistrate ca brevete de Apple

Consider că un astfel de produs ca și ochelarii inteligenți Apple ce vor fi lansați sub numele de Apple Reality One sau Apple Reality Pro vor beneficia de un eveniment dedicat pentru că vorbim totuși de o altă gamă de produse și servicii. Zvonurile spun că acești ochelari Apple ar urma să fie prezentați în ianuarie 2023, însă eu tiind să cred că în decembrie vom avea un nou eveniment Apple.

Acum pe 7 septembrie vom afla noutățile iPhone 14 și Apple Watch, urmează categoria iPad într-un alt eveniment și apoi noile Mac-uri cu cipuri M2.

Primul dispozitiv AR/VR produs de Apple poartă numele de cod N301 fiind urmat de N602. Legat de Reality Processor aflăm că Apple ar putea utiliza un cip M2 cu 16GB de RAM pentru a putea procesa grafica VR și AR de înaltă rezoluție în varianta Pro a ochelarilor

În acest moment nu se cunosc mai multe detalii, vedem pe viitor ce alte informații apar.

Sursă: bloomberg.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu