În cursul zilei de ieri, toți abonații Digi au primit un email care conține o notificare de schimbare a numelui companiei, astfel începând cu data de 15.05.2024 compania RCS & RDS S.A. devine Digi România S.A.

RCS & RDS devine Digi Romania
RCS & RDS devine Digi Romania

Pe lângă denumire s-a modificat și sediul social, noua adresă fiind: Strada Dr. Staicovici nr. 75, Sector 5, București, România.

Aceste modificări nu vor afecta activitățiile societății, toate abonamentele, ofertele și serviciile furnizate rămân la fel, nu este nevoie de semnarea unor acte adiționale, singura diferență fiind schimbarea numelui pe facturi și în online.

Cel puțin în ultimii ani, cei de la Digi au investit masiv în infrastructură, echipamente și servicii, iar acest lucru se vede și o pot spune din proprie experiență, fiind un client ale tuturor serviciilor de internet, tv și mobil de aproximativ 17 ani. Am crescut cu ei și mă bucur să văd că există o alternativă fiabilă la competiția portocalie sau roșcovani.

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Voi ce rețea folosiți?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu