Așa ceva. După ce la începutul lunii secțiunea de ajutor a site-ului Netflix conținea informații despre cum vor fi blocate conturile comune, aceștia revin asupra deciziei și spun că „acele informații au fost publicate în mod accidental și nu se vor aplica”.

Netflix Seriale si Filme

Totuși cred că totul a fost plănuit de către Netflix pentru a vedea cum vor reacționa clienții sau utilizatorii de conturi comune. Aceștia nu au fost prea fericiți, motiv pentru care o bună parte din ei au renunțat deja la abonamentele Netflix, iar restul au rămas în continuare abonați așteptând implementarea acestor modificări.

Secțiunea respectivă este încă intactă, nu a fost modificată sau ștearsă, ea fiind încă live aici.

Foarte greu de implementat această soluție de verificare a dispozitivelor unui cont Netflix într-o casă unde majoritatea dintre noi avem IP-uri dinamice atât pe rețeaua de internet fix cât și pe mobil. Utilizatorii ar fi fost bombardați cu mesaje de confirmare a dispozitivelor folosite deși acestea nu părăseau locuința principală. Teoretic această schimbare era plănuită pentru luna martie, mai sunt 3 săptămâni până atunci așa că nu rămâne decât să așteptăm.

Sursă: wired.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • A fost o vreme, candva prin pandalie, cand la 2-3 zile trebuia confirmarea aia cretina. In rest e cum ti’am scris pe Twitter, o vor aplica unde se poate aplica si vor ciupi de unde pot, intr’o tara ca Romania masura asta ar fi similara cu inchiderea operatiunilor. :))

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu