Dacă sunteți fani PlayStation bănuiesc că deja știți că urmează lansarea lui PS Portal, prima consolă mobilă de plimbat prin casă pe aceeași rețea wifi cu PS 5.

Consola PlayStation Portal va fi lansată pe sfârșitul anului și costă 220 euro

În luna mai vă spuneam că această consolă urmează să fie lansată pe sfârșitul anului la un preț de 220 euro.

Cei care doresc să facă precomandă pentru PlayStation Portal Remote-Player, pot alege varianta amazon.de cu livrare începând din 15 noiembrie. Costă 219€, transportul este gratuit direct la tine acasă.

Accesează pagina produsului aici.

Prețuri PS5 și PS Portal

Magazin
PS5 PS Portal
Amazon DE
535 → 899 € 219€
eMAG
2499 → 3099 lei
Altex
2699 → 2999 lei
QuickMobile*
2665 lei

*Folosește voucherul QUICK5418 pentru – 3% reducere pe Quickmobile.
**Disclaimer: atunci când faceți o achiziție, verificați ca produsele să fie în stoc sau în precomandă, luați în considerare vechimea magazinului, condițiile de garanție și retur. 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Salutare, poti folosi ps portal oriunde in lume atata timp cat este conectat la o retea stabila de wifi, nu esti limitat doar la aceeasi retea in care este si consola

 • Direct de pe site-ul oficial playstation:
  Can PlayStation Portal™ Remote Player only be played on my home Wi-Fi network?
  While your home Wi-Fi network represents a great option to use PlayStation Portal™ Remote Player because you have control over the quality of your own home Wi-Fi, it is not required. PlayStation Portal™ Remote Player can also be played wherever you have access to broadband internet Wi-Fi with at least 5Mbps for use1. For a better play experience, a high-speed connection of at least 15Mbps is recommended. If you are using public Wi-Fi, be aware that the quality of the internet connection may be out of your control, and could impact the quality of your play experience.

  Scroll down to FAQ:https://www.playstation.com/en-us/accessories/playstation-portal-remote-player/

 • Te contrazic. Funcionteaza sa îl folosești dacă esti conectat la alta rețea Wifi. Condiția este ca PS-ul sa fie în sleep-mode și conexiunea la internet sa fie una decenta. Au confirmat toți bloggerii care le-au primit pentru testare

 • Se întâmplă să fi auzit de PS Portal pe GSMarena și de atunci tot urmăresc subiectul. Țin să menționez că toți cei care se ocupă cu review-uri pe YouTube au primit dispozitivul de la Sony și confirmă că acesta merge și în afara rețelei de domiciliu. Ba chiar am văzut cu ochii mei, cum un anume Dr. UnboxKing, de naționalitate germană, sau neamț, cum mai spun unii, prezintă această minune, anume, se conectează și în altă rețea, în afara celei de acasă, precum și alții care fac tot felul de teste pe el, chiar și prin hotspot de pe telefon. Acum, ori eu am îmbătrânit și nu mai văd bine, ori e vreun fel de magie, acum, cu o lună înaintea sărbătorilor. Scuzați-mi sarcasmul, dar dacă mai multe persoane vă spun să mergeți la somn că sunteți obosit, domnule Ionică, păi așa e.

 • Problema la el nu ar trebui să ne afecteze pe noi ca români pentru că avem o conecțiune destul de rapidă și stabilă la internet. Am văzut tot felul de întreruperi la el. Nimic de speriat, doar că în funcție de ce se mai întâmplă în rețea, poate descarci ceva, poate se uită nevasta la un serial pe Netflix, ș.a.m.d, calitatea semnalului și a calității streamingului scade de la 1080, cum e default, la 720 și e păcat de calitatea pe care o au jocurile. Adică, ajungem să jucăm la o calitate asemănătoare unui SteamDeck pt a obține aceleași FPS-uri pe care le oferă Portal.

 • Ionica, merge de oriunde, nu te mai contrazice cu oamenii. PS Portal foloseste Remote Play in spate, dar e super bine optimizat la nivel de hardware (in special latenta). Dar merge de oriunde.

 • PlayStation Portal™ Remote Player nu merge folosit fara conexiune la internet? De exemplu in avion in timpul zborului ? Eu am un Nintendo Switch si ma pot juca fifa si alte jocuri fara conexiune la internet oriunde in lume.

 • Nu merge fara o conexiune buna, ps portal e dependent in rotalitate de ps5, e oglinda ps5.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu