Experiența avută cu sellerul din Grecia pentru consola PlayStation 5 (PS5) cu extra controller + Fifa23 + FUT nu a mers cum a trebuit, așa că eMAG a venit a doua zi cu oferta de extra controller fără jocuri la prețul de 3149 lei. După 4 zile de la comandă, consola PS5 mi-a ajuns prin curier acasă. Nu selectați livrare la easyBox, sertarele nu au dimensiunea necesară și o să mai pierdeți o zi în plus pentru că acel colet se va întoarce la firma de curierat.

Consola PS5 este bine împachetată, vine cu un extra controller DualSense White în pachet, iar toată „operațiunea unboxing” vă este prezentată în materialul video de mai sus pe care l-am filmat  împreună cu David.

Ce găsim în cutia PS5?

  • Cărțulii
  • Cablu de alimentare
  • Cablu USB-A to USB-C
  • Cablu HDMI către HDMI
  • 1x Controller DualSense
  • +Extra 1x Controller DualSense

După ce îl conectați la televizor prin cablul HDMI, trebuie să vă conectați și la internet, recomandat este prin cablu, dar funcționează foarte bine și pe Wifi dacă aveți un router puternic. Trebuie să faceți update la consolă, apoi trebuie să conectați controllerul prin cablu pentru împerechere și actualizare software. Introduceți contul Play Station sau puteți folosi codul QR afișat pe ecran după ce îl scanați cu aplicația PS instalată pe iPhone sau Android.

Puteți alege să transferați datele de pe consola veche pe PS5, acest pas poate fi sărit și efectuat mai târziu manual din setări. De recomandat ar fi să o setați ca nouă, oricum toate jocurile pe care le aveți cumpărate le găsiți în contul vostru de unde puteți alege opțiunea de Download.

O parte din aplicațiile pentru PS4 oferă update gratuit la versiunea PS5, altele nu și trebuie să plătiți diverse sume ceea ce nu mi se pare în regulă. De ce zic asta? Cam cu 2 săptămâni înainte, am cumpărat Fifa23 pentru PS4 ca să mă joc cu David neștiind că urmează ca iepurașul să vină cu o consolă PS5. Pentru a avea HyperMotion 2 și toate noutățile dedicate noii versiuni trebuia să cumpăr încă o dată jocul pentru PS5. Noroc că au fost niște oferte în această perioadă și l-am prins la 155 lei, redus de la 368 lei.

Pot să confirm că este diferență de performanțe și grafică între PS4 și PS5 la toate jocurile înclusiv Fifa23 unde tehnologia HyperMotion 2 îți arată diverse faze cu mai multe camere, detalii, statistici + viteza șutului.

HyperMotion 2 pe PlayStation 5 - PS5

Oferte consolă PS5

Magazin
+ Jocuri + Controller
Amazon DE
600 → 740 €
eMAG
2999 → 3999 lei 3149 lei
Altex
2799 → 2999 lei 3149 lei
QuickMobile*
2671 lei

*Folosește voucherul QUICK5418 pentru – 3% reducere pe Quickmobile.
**Disclaimer: atunci când faceți o achiziție, verificați ca produsele să fie în stoc sau în precomandă, luați în considerare vechimea magazinului, condițiile de garanție și retur. 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu