Navigând pe Facebook am dat peste reclama celor de la eMAG care au implementat un sistem de rate prin eMAG Corporate pentru persoanele juridicare care vor să achiziționeze produse Apple în rate.

Apple Products - iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook

* Campania se desfășoară în perioada 12 – 25 septembrie 2022

Produse Apple în rate prin eMAG Corporate pentru persoanele juridice

Ce presupune această campanie? Dacă ai o firmă, un business și vrei să îți înnoiești produsele Apple dar nu vrei să investești o sumă mare de bani dintr-o dată, alegi să vorbești cu un consultant eMAG Business, iar acesta te va îndruma în tot procesul de achiziție a produselor dorite prin sistemul lor de rate dedicat companiilor.

În același mod ca și iStyle, însă aici vei putea închiria produsele pentru o perioadă maximă de 60 de luni, adică 5 ani de zile.

Rate eMAG Corporate produse Apple

Aceste prețuri sunt generate informativ, ele pot să difere în funcție de numărul de produse ales, bonitatea fiecărui client. Prețurile corecte pentru care se va semna un contract vor fi comunicate de consultantul eMAG după ce ați urmat niște pași. Toate produsele închiriate vin cu soluția Apple Business Manager prin care tu vei accesa și configura echipamentele colegilor din companie printr-un singur portal.

Mai multe detalii pe pagina dedicată campaniei eMAG Corporate aici.

Important de reținut faptul că există niște * ca la orice alt contract:

*Campania prezentată se adresează doar persoanelor juridice, în limita stocului disponibil.

**Simulările efectuate sunt doar cu titlu informativ. Pentru contractul de închiriere sunt necesare: declarația de impozit și registrul de încasări și plăți pe ultimele 3 luni. Această ofertă nu reprezintă un angajament de închiriere din partea eMAG Corporate. Decizia de închiriere a contractului se va lua în urma analizei bonității economico-financiare. Chiria lunară calculată mai sus este valabilă pentru plăți trimestriale (chiria lunară x 3). Dacă se optează pentru plata lunară a chiriei, aceasta se va majora cu 15 € / lună + TVA. Simularea a fost efectuată pe o perioadă de 60 luni. Valoarea minimă pentru un contract de închiriere este de 500 € fără TVA.

***Serviciul DEP este disponibil doar persoanelor juridice din România, care sunt clienți eMAG Corporate și care solicită expres înrolarea DEP a echipamentelor Apple înainte de facturarea acestora, furnizându-ne în prealabil Apple Organisation ID-ul propriu. Serviciul este valabil doar pentru produsele Apple eligibile, neutilizate până la momentul înrolării (sigilate), achizitionate exclusiv de la eMAG Corporate (Dante International SA) și livrate prin curier sau prin ridicare directă din depozitul central eMAG, cu scopul utilizării acestora în interes propriu.

Dacă sunteți interesanți, completați formularul de la sfârșitul paginii de campanie și o să fiți sunat de un consultant eMAG.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu