Conform ultimelor zvonuri, ochelarii Apple vor avea o autonomie de până la 2 ore la o singură încărcare cu baterie detașabilă, dar cu un cost în plus dacă vrem să cumpărăm alte baterii de rezervă.

Ochelarii Apple vor avea o baterie detașabilă cu o autonomie de până la 2 ore

Chiar dacă Apple vine cu cipuri performante și eficiente în ceea ce privește consumul de energie, are o mare problemă cu autonomia bateriilor. Singurele produse care sunt demne de o autonomie excelentă sunt laptopurile MacBook cu cipuri Apple Silicon, în schimb Apple Watch, iPhone sau iPad lasă de dorit. Nu spun că o autonomie a bateriei de 1 zi în utilizare medie este proastă, dar nici excelentă în timp ce concurența vine cu 2-5 zile autonomie la o singură încărcare.

Conform lui Mark Gurman, ochelarii Apple chiar dacă vor aduce multe noutăți pe partea de realitate augmentată vor suferi la capitolul autonomie și design. Aceștia nu vor funcționa corespunzător în lumină puternică sau în exteriorul locuinței, vor avea mici limitări la început. Pentru a putea folosi acești ochelari Apple, va exista o brățară pe care o vom purta pe mână, iar conectarea cu ochelarii se va face prin tehnologia MagSafe.

Acum stau și mă întreb, oare Apple Watch nu este direct compatibil cu ochelarii Apple ca să nu mai fie nevoie de o brățară separată?

Capacitatea bateriei ar fi de 1460mAh cu autonomie de 2 ore și un kit MagSafe Battery Pack cu preț de pornire de la 99$. Un motiv în plus ca Apple să facă bani din accesorii. Apple Glasses sau ochelarii Apple vor avea un preț de 3000$.

Ce părere aveți despre ochelarii Apple și autonomia bateriei? Dar de preț?

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu