După miștourile făcute de Samsung privind lansările noilor produse Apple din această toamnă, este rândul celor de la Garmin să fie în centrul atenției prin declarația „Noi măsurăm bateria în luni, nu în ore” postată pe Twitter zilele acestea.

„Noi măsurăm bateria în luni, nu în ore” este reacția celor de la Garmin la noul Apple Watch Ultra

Alții la care le este frică de Apple au ieșit prin social media să facă „valuri”. Apple a prezentat cel mai avansat Apple Watch creat până acum dedicat pasionaților de sporturi extreme și nu numai. Apple Watch Ultra costă 4750 lei și este disponibil la precomandă în online-ul românesc începând din această vineri.

Acum că m-au făcut curios vreau să văd și euce face Garmin Enduro 2 listat la un preț de 5445 lei și ce funcționalități are ca să văd dacă se poate compara cu Apple Watch Ultra de la Apple.

Și acum citire de pe site-ul Garmin:

  • durată de viață a bateriei de până la 34 de zile în modul Ceas Inteligent. Deci orice alt mod sau cu GPS o să ți-l rupă în două și nu ajungi la 34 de zile.
  • are încărcare solară care îi aduce 12 zile în plus sau 150 de ore în modulu GPS. 150 ore sună mai mult decât 6 zile. 
  • construit pentru condiții extreme, ecran de 1.4 inch, încărcare solară, carcasă de 51mm și geam de safir.
  • ecran tactil și butoane tradiționale

Pe partea de baterie este net superior celui de la Apple, dar nu asta face diferența ci modul în care este construit, materialele, ce poți face cu el, precum și integrarea cu alte servicii sau dispozitive unde Apple este lider și va ajunge să fie lider și pentru astfel de ceasuri rugged dedicate sportivilor și pasionaților de sporturi extreme.

Far out - Apple Watch Ultra - Overview

Așa că, baftă Garmin, ne vedem la anul să tragem linie când o să comparăm vânzările de ceasuri Garmin Enduro 2 și Apple Watch Ultra.

Sursă: iclarified.com


#update 11.09.2022, 15:54 – am făcut rost de durata bateriei la ceasul Garmin Enduro 2. Hai că atunci când mănânci … ajungi să te dai cu el pe la gură după.

  • deci în modul CEAS durează 34 de zile, adică fără nici un fel de funcție smart
  • în mod GPS până la 110 ore + încarcare solară poate ajunge până la 150 ore (adică 6 zile)
  • în mod satelit 78 ore
  • în mod satelit + muzică până la 20 ore

Garmin Enduro 2 specificatii baterie


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu