În această primăvară, Apple a lansat noi brățări pentru Apple Watch, iar acestea se vor găsi în magazine începând de acum. Noile brățări cu scai sunt senzație, mai ales că sunt concepute pentru sport, adică poți transpira, se pot uda, dar și spăla foarte ușor.

brățări pentru Apple Watch

Folosesc Apple Watch din 15 august 2017 și sunt extrem de mulțumit de alegerea făcută. Am avut un Mi Band 2 câteva luni bune, a fost super mișto, însă, nu se compară cu ceea ce oferă Apple mai ales că integrează complet opțiunile health, fitness și heart direct cu iOS prin iPhone, iar la un click distanță ai toate informațiile necesare despre somnul tău, bătăile inimi sau alte opțiuni setate de tine.

Știu, odată ce ai și folosești un produs Apple, îți dorești altul și altul și uite așa recomanzi la unul și la altul produsele pe care le folosești. De curând, Ghiță și-a cumpărat varianta Apple Watch 3, l-a prins la ofertă iar acum nu îl mai dă jos de pe mână.

Am ales varianta Nike Sport Loop pentru că mi-a plăcut acel roșu, roșu portocolaiu, care arată super. Ok, ceasul meu este Gold. Arată bine, se simte bine și nu mă deranjează. Brățările de material sunt puțin mai speciale, mai ales dacă transpiri după câteva purtări trebuie să le speli.

Am spălat atât cea galbenă (gold) cât și cea albastră, simplu sub jet de apă cu săpun pe ele și frecat. Fac duș de fiecare dată cu Apple Watch, nu am întâmpinat probleme de sunet sau infiltrație, acesta fiind rezistent la apă. Urmează testul de piscină, sper să îl treacă mai ales că am și workout pentru el.

Brățările Woven Nylon, adică cea galbenă și albastră merg foarte bine la un stil business, cămașă, blugi sau stofă, iar celelalte se asortează la daily use. Folosesc foarte mult cea neagră, pentru că este maleabilă și dă bine cu orice, însă de acum voi trece pe Nike Sport.

Îmi place această culoare sunt înebunit după roșu și albastru, mai am una cyan în mașină, nouă nefolosită. Urmează să îmi mai cumpăr alte trei modele, albastră, neagră și verde fosforescent. Desigur, dintre toate gândul îmi este la Midnight Blue Leather Loop.

O listă cu toate brătățările puteți găsi aici sau pe Gearbest.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu