În acest moment compania Netflix analizează datele din urmă și nu le vine să creadă, defapt nu știu motivul pentru care 2.2 milioane de utilizatori au decis să plece către alte servicii de streaming video. Acesta este doar începutul și nu îi văd bine pe cei de la Netflix.

Netflix pe Apple TV 4K

Eu aș bănui 2 chestii:

  • account sharing
  • competiție

Majoritatea prietenilor foloseau un cont de Netflix împreună cu alte 3-4 persoane și împărțeau costul de 12 euro între ei, ceea ce era foarte bine. Aveai la ce să te uiți, filme relativ recente și toată lumea era mulțumită. Cei de la Netflix au tot încercat să oprească această modalitate de utilizare a unui cont de mai multe persoane, motiv pentru care eu cred că o parte bună din cei 2.2 milioane au plecat și din cauza aceasta.

Al doilea motiv ar fi competiția, care doar anul acesta a strâns milioane de utilizatori, iar după cum arată statisticile vor mai strânge. Amazon Prime, HBO Max, Disney+, SkySHOWTIME sunt doar câteva dintre alternative, iar prețurile sunt mult mai mici față de ceea ce oferă Netflix. Sincer, în ultima perioadă numa filme de câcat am văzut, multe de umplutură și nimic nou. Singurul serial pe care îl urmăresc pe Netflix este The Black List, iar Delia se mai uită la filme de dragoste sau seriale.

Recent MGM (Metro Goldwyn Mayer) au fost cumpărați de Amazon. Ar fi bine să analizați opțiunile disponibile și să alegeți ce se potrivește cel mai bine pe gustul vostru.

Dacă stau să mă gândesc bine, voi face o analiză a ceea ce oferă HBO Max sau Prime și cred că voi renunța și eu la Netflix.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu