Dacă v-ați săturat de Netflix sau Prime, iată că avem noi informații legate de platformele de streaming Disney Plus, HBO Max și skySHOWTIME care vor veni în România în perioada următoare.

hbo max disney plus skyshowtime vin in Romania

Disney Plus

Va fi lansat în această vară, iar România se află printre cele 42 de țări unde cei de la Disney și-au anunțat prezenta pe segmentul video streaming. Disney Plus va oferi seriale și filme din lumea Disney, Marvel, Star Wars sau Pixar, dar și documentare marca National Geographic.

Disney+ va costa 239,9 lei dacă vă abonați acum înainte de lansarea din 14 iunie 2022, după prețul va fi de 299,9 lei.

HBO Max

Va fi lansat pe 08 martie 2022 și vine cu prețuri atractive pentru doritori. HBO Go va fi înlocuit de HBO Max și va costa 4.99 euro / lună. Cei care aveau deja un abonament activ creat pe site-ul lor vor plăti doar 3.30 euro / lună. Dacă vă abonați în perioada 8 – 31 martie 2022 o să plătiți doar 3.30 euro / lună pe toata perioada contractuală.

skySHOWTIME

Este deținută de companiile Comcast Corporation și ViacomCBS Inc, iar cei interesați vor găsi pe această platformă de streaming video peste 10.000 de ore de filme, seriale, documentare și altele. Producțiile care vor fi difuzate pe platforma skySHOWTIME sunt realizate de NBCUniversal, Sky, ViacomCBS, Universal Pictures, Sky Studios, Peacock, Paramount+, SHOWTIME, Paramount Pictures și Nickelodeon.

Legat de Neflix, aceștia au scumpit prețurile abonamentelor în SUA, urmând cel mai probabil să le scumpească și în Europa. Momentan nu se cunosc mai multe informații legate de această scumpire. Amazon a au anunțat și ei o scumpire a abonamentelor cu 17% în SUA, deci ne putem aștepta în curând și la noi.

Spor la vizionat!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu