Evenimentul Apple 2023 este programat pe data de 12 septembrie, ora 20:00 unde vom vedea noile iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max sau un posibil iPhone 15 Ultra împreună cu Apple Watch Ultra 2.

Lansarea iPhone 15 este programată pe 12 septembrie. Sunt curios ce aduce nou Apple Watch Ultra 2

adaugă evenimentul în calendar pe iPhone aici

În noiembrie se fac doi ani de zile de când folosesc un iPhone 13 Pro Max de 512GB și nu simt nevoia să fac vreun upgrade. Schimbarea pe care aș vrea să o fac este legată de Apple Watch Ultra 2 care am înțeles că o să vină cu un nou cip preluat de pe iPhone care va aduce cel puțin 30% consum mai redus de energie și automat o autonomie mai mare a bateriei. În plus AW Ultra 2 o să vină într-o nouă culoare dark blue sau black titanium pe care o să o regăsim pe iPhone 15 Pro Max/iPhone 15 Ultra.

Mai sunt două săptămâni până la keynote-ul Wonderlust programat pe 12 septembrie, mă uimește că Apple a trimis așa de repede invitațiile, de obicei acestea erau trimise cu o săptămână înaintea evenimentului.

Legat de iPhone 15, sunt foarte multe zvonuri așa că prefer să aștept evenimentul și să văd ce aduce nou. Cum vă spuneam, mă interesează Apple Watch Ultra 2.

Voi ce urmăriți?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu