Korea de Sud încearcă să forțeze Apple și Google să accepte plăți din afara App Store sau Google Play

by on Aug 25, 2021, 16:56
0 59

Tot mai multă presiune se pune pe Apple și Google privind cele două magazine de aplicații App Store și Google Play pentru că nu oferă opțiunea de plată în afara magazinului propriu. Aici vorbim și de un comision pe care ambele companii le încasează de la dezvoltatori, vezi cazul Youtube Premium.

App Store for MacBook, iPad and iPhone
App Store for MacBook, iPad and iPhone

Ce aș face eu dacă aș fi în locul Apple?

Aș crea un Mizerie Store unde aș pune toate aplicațiile care vor să permită accesul unor terțe părți să intervină în procesul de subscripție sau de achiziție a unei aplicații. Faceți ce vreți băieți, dar să nu veniți apoi să cereți ajutorul celor de la Apple pentru că fraude și mizerii!

Un fel de marketplace pe eMAG, vrei gioarse/chinezisme cumperi de la oricine, vrei un produs de calitate alegi eMAG ca și vânzător.

→ oferte Back to School

Pentru restul oamenilor cu capul pe umeri care vor securitate și privacy să mergem mai departe cu App Store și cu politicile create până acum.

Voi ce părere aveți, sunteți de acord să plătiți diverse aplicații sau subscripții pe alte site-uri sau platforme dedicate sau vreți să aveți totul într-un singur loc?

PS: Eu aleg App Store.

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!