Odată cu lansarea lui iOS 17 și a seriei iPhone 15, găsim o nouă opțiune prin care putem seta o limită de încărcare a telefonului în meniul dedicat bateriei.

Limitare încărcare baterie seria iPhone 15 - iOS 17

Această opțiune de limitare a încărcării apare doar în meniul telefoanelor iPhone 15 cu iOS 17 instalat, restul versiunilor mai vechi de iPhone nu suportă acest lucru.

Opțiunea de încărcare optimizată a bateriei primește acum o limită. Dacă dorim pentru a păstra sănătatea bateriei în timp să activăm opțiunea de încărcare până la 80% și nu până la 100% cum este acum.De asemenea, putem să o dezactivăm complet și să ne folosim de telefon după bunul plac.

Personal, folosesc opțiunea de încărcare optimizată pentru că după niște săptămâni îți învață modul de încărcare a telefonului. Această opțiune o am activată pe Apple Watch, iPad și MacBook. Le încarc haotic, mă interesează să am baterie atunci când am nevoie, în schimb iPhone 13 Pro Max îl încarc doar noaptea și am baterie suficientă pe tot parcursul zilei, Apple Watch Seria 4 la fel noaptea, iar acum cu Apple Watch Ultra 2 nu știu exact cum va fi, cert este că atunci când rămân fără baterie îl încarc.

Recomandarea mea: folosiți-vă telefoanele și bucurați-vă de ceea ce vă oferă! Atât ciclurile de utilizare cât și procentul de sănătate al bateriei sunt niște porcării!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu