Pentru că sunt tot mai multe produse Apple contrafăcute, iar utilizatorii pot fi ușor păcăliți, Apple s-a decis să introducă o hologramă cu logo și numele iPhone pe banda care sigilează cutia seriei iPhone 15 plus un cod QR pe cutie în partea de jos.

Cutia lui iPhone 15 vine cu hologramă și cod QR vizibile cu lumină ultravioletă

Acum 1-2 săptămâni am dat peste niște ceasuri Apple Watch Ultra la prețuri de nimic, copie 1:1 cu cel original. Un utilizator de ceasuri își dă seama imediat dacă este fake sau nu după modul în care se mișcă, icoanele din sistemul de operare sau alte funcții care lipsesc.

În primul rând dacă o să găsiți un produs Apple la un preț bombă pe care îl considerați castană, eu vă recomand să vă mai gândiți încă o dată înainte să îl cumpărați. O să ajungeți să dați banii pe el și apoi o să vă pară rău. Un exemplu de produs la vânzare pe olx mai jos:

Apple Watch Ultra FakeAtunci când vreți să cumpărați un produs second hand, luați în considerare persoana care îl vinde, căutați un pic pe net, verificați Serial Number (chiar și un produs fake poate avea serial valid), verificați IMEI. Produsele second hand din punctul meu de vedere se vând doar față în față nu prin curier, tocmai pentru a putea să îl pornești, să navighezi prin el, să verifici anumite funcții (apelare, gps, ecran, zgârieturi, etc.).

Cel mai important, dacă vă hotărâți să îl cumpărați, de față cu vânzătorul să îi dați Reset Complet pentru a evita eventualele neplăceri cu iPhone/Apple Watch/iPad/MacBook-uri blocate MDM sau cu iCloud bypass.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu