În iulie, după prezentarea noului sistem de operare iOS 17 în versiune beta, a fost descoperită opțiunea VoWifi pentru Digi Mobil. În unele versiuni beta a funcționat, în altele nu. Cert este că odată cu lansarea oficială serviciul Digi RO Wifi este activ.

Digi RO Wifi apeluri wireless în iOS 17 atunci când semnalul este slab

iOS 17 a fost prezentat oficial de către Apple în cadrul conferinței Wonderlust pe 12 septembrie, iar începând cu 18 septembrie acesta poate fi instalat de către toți utilizatorii de iPhone Xr până la iPhone 15.

Precomenzile pentru Apple Watch Ultra 2 și Apple Watch Seria 9 au început pe data de 14 septembrie, iar pentru iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max startul a fost dat pe data de 15 septembrie ora 15:00. Valul întâi de precomenzi se va livra începând de astăzi, iar unii norocoși vor putea pune mâna pe ultimele produse Apple. Restul, care sunt mai puțin norocoși le vor primi din 06 octombrie sau 30 octombrie în funcție de modelul ales.

Cei care întâmpină dificultăți în zonele unde locuiesc/muncesc, iar semnalul este prea slab pot activa de acum opțiunea Wifi Calling (VoWifi – voice over wifi) din meniul Settings → Cellular → Wi-fi Calling. Mai există o opțiune care face același lucru în Settings → Phone→ Wi-fi Calling. 

Indiferent de unde o activați vă puteți bucura de VoWifi.

Trebuie doar să aveți puțină răbdare, iar în câteva minute se activează. Am testat apelurile prin rețeaua wifi de acasă cu alte persoane și funcționează fără nici un fel de problemă.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu