Nici o șansă să vedem un eveniment dedicat noilor Mac 2023, din cauza problemelor existente cu producția de seria iPhone 14, AirPods Pro 2, Apple TV 4K și iPad Pro M2 lansate în această toamnă. Fabrica Foxconn este aproape închisă, angajații pur și simplu fug din fabrică sărind gardurile ce o înconjoară.

Foxconn a redus producția la minim din cauza restricțiilor covid

Apple a început producția în India, însă nu va fi suficient cât să acopere oferta actuală, așa că, începând de acum să vă așteptați la termene de livrare a precomenzilor făcute online undeva în ianuarie – martie 2023 sau dacă sunteți norocoși poate îl primiți mai repede.

Cred că singura șansă să mai găsiți produse Apple cum ar fi iPhone 14, iPhone 14 Pro, Apple Watch Ultra, Apple Watch Seria 8 sau iPad este să mergeți prin magazine fizic și să cumpărați „ce există pe stoc”. Același lucru s-a întâmplat și acum 2 ani când au fost lansate primele modele MacBook Pro M1 după care am așteptat 6 săptămâni + 2 luni de când au fost prezentate, doar că acum livrările se vor face mult mai târziu.

Foxconn încearcă să aducă oamenii înapoi în fabrică, le-au primit o mărire de 20% de salar + un bonus de 69$, dar nu au voie să părăsească fabrica.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu