Sincer, m-aș enerva puțin să văd că nu mai pot accesa diverse funcții sau aplicații din simplul motiv că filmez un concert, film sau orice altceva. Se pare că în iOS 17 camera se blochează dacă filmezi un concert mai mult de 32 minute.

În iOS 17 dacă filmezi un concert mai mult de 32 minute, camera se blochează

Momentan exemplul de mai sus este legat de un concert, dar ce se întâmplă dacă mai târziu filmăm un clip, o secvență dintr-un film de pe Amazon Prime, Apple TV sau Netflix și după câteva minute se oprește filmarea?

Personal, văd această restricție ca și o bătaie de joc asupra consumatorului. Cum să îmi oprești tu mie funcțiile dispozitivului pentru care am dat bani (destui)? Cred că Apple o ia un pic pe arătură și e posibil să vedem un proces colectiv din partea utilizatorilor.

Azi mâine nu mai avem voie să folosim camera decât 1 oră pe zi, pe Facebook nu mai avem voie decât 30 minute, maxim 10 sms-uri pe zi … ș.a.m.d.

Tu ce părere ai despre această restricție?

Sursă: @soren_iverson


#update 20.06.2023 – din păcate poza creată de persoana menționată în sursă nu are nici o legătură cu un viitor serviciu sau restricție impusă de Apple. Această funcție nu există în iOS 17! 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu