Serviciul de streaming video al Apple este în creștere ca și număr de abonați, Apple TV+ ajunge pe locul 6 cu 7% și le suflă în ceafa celor de la Hulu în curând. Din păcate, Apple nu simte nevoia de a activa acest serviciu și în România, unde sunt destui consumatori de conținut video.

În America numărul de abonați ai Apple TV+ este în creștere

Față de trimestrul trecut, Apple TV+ a crescut cu 1% și a ajuns în acest moment la 7%, în spatele celor de la Netflix, Amazon Prime Video (încearcă 30 zile gratuit), Disney+, HBO Max și Hulu. Primele două poziții sunt ocupate de Netflix și Amazon Prime Video care fluctuează în numărul de subscriberi, iar situația per general nu este una favorabilă mai ales acum după pandemie când majoritatea utilizatorilor au decis să își închidă conturile de video streaming.

În Europa cei de la Netflix sunt în cădere liberă, după ce Disney+ a început să câștige teren.

Top 8 servicii de streaming în US:

  1. Netflix: 21%
  2. Amazon Prime Video: 19%
  3. Disney+: 15%
  4. HBO Max: 15%
  5. Hulu: 10%
  6. Apple TV+: 7%
  7. Paramount +: 4%
  8. Others: 9%

Pentru a putea urmări conținut pe Apple TV+ trebuie să aveți un cont Apple ID de America, fie cu un card atașat, fie utilizând carduri cadou. Eu l-am activat pentru Ted Lasso unde am ajuns la sezonul 2, episodul 9. Abonamentul este doar 4.99$ pe lună, aproximativ 25 lei.

Am o întrebare pentru cei care folosesc un cont de US, se poate adăuga în cont un card Revolut?

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu