S-a tot vorbit în ultimul an despre cum Netflix vine și blochează accesul persoanelor care fac account sharing sau își împart contul cu alte persoane care nu locuiesc în perimetrul locuinței titularului.

Netflix vrea sa blocheze account sharing si sa introduca reclame

Ei bine, acest lucru se întâmplă acum în US, astfel cei care nu locuiesc la aceeași adresă vor fi bombardați cu mesaje de a plăti 3 euro pentru a putea folosi contul respectiv sau să bage codul ăla mișto care îți dă GOD MODE 30 de zile până când ți-l cere iară.

Conform spuselor celor de la Netflix, aceștia au testat noul sistem, e blană, ba mai mult cică a crescut numărul de utilizatori care s-au abonat la mizeria de conținut cu tentă genderistă și colorată.

Se vor colecta date despre IP, activitatea online în aplicație, ID dispozitivelor, etc. Această politică de blocare a conturilor se aplică deja în Canada, Noua Zeelandă, Portugalia și Spania. Începând de azi la această listă se adaugă și SUA.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Eu ieri m’am trezit ca imi cere parola din senin dupa foarte multa vreme si cred ca are legatura ca inainte de Pasti am testat ceva pe o alta conexiune. Nu m’am straduit sa mi’o aduc aminte, e notata pe undeva, daca o mai gasesc e ok, daca nu dusa sa fie.
  Traiasca NAS!

  • Eu duminică am pornit Neflix și am început să mă uit la Cobra Kai, serialul cu Karate Kid și Mr Miagy, dar nu mi-a cerut nici o parolă. Probabil urmează cât de curând și la noi, dar cum suntem români se găsesc soluții 🙂

  • Eu am gasit’o demult, se numeste NAS/media server! :))

  • Alți bani, altă distracție 😀

  • I’am dat odata si bine si a fost una dintre cele mai bune investitii din ultimi ani, pentru ca il folosesc atat backup si storage pentru consola, telefoane si ce mai am prin casa cat si ca independenta data de un media server local pe care il controlez eu, dupa ce m’am saturat de continutul imparit in ‘nSpemii de locuri si seriale care dispar fix cand ma uit la ele. A fost frumos, incepuse bine treaba asta, dar si’au batut joc dupa ce i’a luat lacomia de cap si au inceput sa apara platforme ca ciupercile dupa ploaie. Mai are rost sa zic ceva de continut?! 90% tresh woke? Sa fie la ei.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu