Acest lucru s-a mai întâmplat 2014 când Apple a lansat seria iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu ecrane mai mari față de versiunile anterioare și anume 4.7 inch și 5.5 inch. Se pare că noile iPhone 14 Pro (6.1 inch) și iPhone 14 Pro Max (6.7 inch) sunt alegerea perfectă pentru utilizatorii veniți de pe alte platforme.

Apple Products - iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook

Trecerea la Apple Silicon precum și ecranele de 14 inch și 16 inch a noilor MacBook Pro, i-a făcut pe utilizatorii care foloseau un sistem Microsoft să facă trecerea la macOS. Apple Watch în schimb, a adus noutăți an de an, senzori mai buni cu precizie crescută și noi funcționalități ajungând la un ecran de 1.9 inch pe Seria 7 și 8, iar acest lucru se pare că este un bun factor de achiziție pentru utilizatorii vechi și noi.

iPhone 14

Recent lansate, modelele iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max s-au cumpărat peste așteptări, timpii de livrare a noilor modele crescând cu aproximativ 2-3 săptămâni față de termenul inițial de 2-3 săptămâni din momentul precomenzii. O spun și datele financiare pe ultimul trimestru unde Apple este singurul jucător din piață care este pe creștere.

Mac

Apple Silicon pe arhitectură ARM după 2 ani de zile de când a fost lansat de Apple, trezește interesul tot mai multor utilizatori datorită noilor performanțe ce pot fi atinse cu o autonomie excelentă a bateriei. În funcție de necesitățile fiecăruia, Apple a dezvoltat soluții separate pe diverse nișe: MacBook Air și Pro, Mac mini, iMac sau Mac Studio.

Apple Watch

Se pare că pandemia a avut un rol pozitiv pentru gadgeturile Apple, printre acestea cel mai folosit este Apple Watch care a văzut o creștere mare în acești 2 ani de zile. Odată cu lansarea lui Apple Watch Ultra acesta devine un adevărat competitor pentru cei de la Garmin.

Și nu în ultimul rând, sectorul întreprinderilor mari a început să facă trecerea pe sisteme Mac, care sunt mai fiabile în timp și au un preț de revânzare mult mai ridicat decât competitorii fiind tot mai apreciate de angajați. De exemplu Ford folosește iPad și iPhone pentru inspecția tehnică a noilor mașini electrice F-150, Cisco, IBM, plus multe companii mari.

Tu te aflii printre aceștia?

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu