Apple a setat un nou trend și anume a renunțat la cartela fizică pe noile modele iPhone 14 și iPhone 14 Pro ce vor fi comercializate în SUA, urmând ca de la anul odată cu lansarea lui iPhone 15 să renunțe global la el.

eSIM poate fi mutat de pe un iPhone pe altul

Auzind aceste „vești teribile” fanii Android au început să se plângă prin comentarii la diverse articole cum vor fi ei monitorizați prin eSIM și nu vor mai putea scoate cartela SIM din telefon ca să nu îi prindă hackerii să le fure pozele cu pisici din telefon și bună dimineața la kafelutză.

Comentarii eSIM gadget.ro

Comentarii eSIM gadget.ro

Comentarii eSIM gadget.ro

Odată cu utilizarea exclusivă a soluției digitale eSIM și a conexiunii prin sateliți, fanii Android se vor muta în pădure.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Eu nu sunt speriat, eu chiar vreau această tehnologie și pe Android. Cred că este utilă și astfel scăpăm de acele sim-uri fizice care sunt o tehnologie depășită.

  • Ca întotdeauna Apple implementează ceva și apoi restul se iau după ei. În următorul an o să vezi tot mai mulți utilizatori de eSIM fie că folosesc Android, fie cu iOS.

  • Ar fi bine dacă ar fi așa, dar cred că anul viitor nu o să fie așa. Poate peste doi ani de zile.

  • Samsung si Google au aceasta opțiune de multa vreme. Dacă nu mă înșel, sunt la a doua generație cu eSIM. Cu excepția, momentan, a Digi-ului, VDF și mai ales Orange au implementat protocolul. Orange chiar generează QR pentru activare la distanta.

  • Nu zic că nu o au, doar că foarte puțină lume a ales să folosească eSIM în loc de SIM fizic. Acum cu trecerea doar la eSIM din partea Apple pentru SUA se vor gândi și ei să scoată în următorii ani slotul pentru SIM.

  • Există și pe Android de ani de zile, doar că nu pe modelele ieftine

 • Am eSIM de când a fost oferit de către Orange, atât pe telefon cât și pe ceas și tableta, în share. Apoi am renunțat la cartela și am alt număr pe esim de la Vodafone. A pus în Germania și al treilea eSIM, când am fost în concediu și am închis unul dintre cele folosite în România. Am rămas cu cele 2 active și a fost totul ok. Nu m-a urmărit nimeni, nu mi-a furat nimeni datele, nu am avut problema sa găsesc un carton cu un număr e eSIM în străinătate. Nu mi-am propus sa mă întorc la cartela fizica așa cum nu mi-am propus sa pun la MacBook o unitate externa DVD atunci când au dispărut din peisajul Apple. Samsung funcționează și el bine cu eSIM, având colegi care au trecut la aceasta opțiune.

 • Aia sunt niste imbecili patentați 😂
  Nu are legătură cu utilizatorii de android

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu