Apple a setat un nou trend și anume a renunțat la cartela fizică pe noile modele iPhone 14 și iPhone 14 Pro ce vor fi comercializate în SUA, urmând ca de la anul odată cu lansarea lui iPhone 15 să renunțe global la el.

eSIM poate fi mutat de pe un iPhone pe altul

Auzind aceste „vești teribile” fanii Android au început să se plângă prin comentarii la diverse articole cum vor fi ei monitorizați prin eSIM și nu vor mai putea scoate cartela SIM din telefon ca să nu îi prindă hackerii să le fure pozele cu pisici din telefon și bună dimineața la kafelutză.

Comentarii eSIM gadget.ro

Comentarii eSIM gadget.ro

Comentarii eSIM gadget.ro

Odată cu utilizarea exclusivă a soluției digitale eSIM și a conexiunii prin sateliți, fanii Android se vor muta în pădure.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Eu nu sunt speriat, eu chiar vreau această tehnologie și pe Android. Cred că este utilă și astfel scăpăm de acele sim-uri fizice care sunt o tehnologie depășită.

  • Am eSIM de când a fost oferit de către Orange, atât pe telefon cât și pe ceas și tableta, în share. Apoi am renunțat la cartela și am alt număr pe esim de la Vodafone. A pus în Germania și al treilea eSIM, când am fost în concediu și am închis unul dintre cele folosite în România. Am rămas cu cele 2 active și a fost totul ok. Nu m-a urmărit nimeni, nu mi-a furat nimeni datele, nu am avut problema sa găsesc un carton cu un număr e eSIM în străinătate. Nu mi-am propus sa mă întorc la cartela fizica așa cum nu mi-am propus sa pun la MacBook o unitate externa DVD atunci când au dispărut din peisajul Apple. Samsung funcționează și el bine cu eSIM, având colegi care au trecut la aceasta opțiune.

  • Aia sunt niste imbecili patentați 😂
    Nu are legătură cu utilizatorii de android

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu