Ieri, dupa cum ati aflat s-a lansat evasi0n7, solutia de jailbreak pentru terminalele Apple. Astazi apar noi discutii conform carora, sumele de bani vehiculate ajung la 1 mil $ pentru cei din Evad3rs.

Luptand pentru Cydia, saurik ne spunea ca nu incurajeaza pirateriile, la fel s-au alaturat si cei din evad3rs, spunandu-ne ca ei nu incurajeaza astfel de practici „mai putin ortodoxe”.

Iata ca in solutia evasi0n7, avem o mare surpriza si anume un App Store Chinezesc. WTF? Da, wtf, chinezii au platit 1 mil $ doar pentru acest lucru. Iti faci jailbreak la iOS 7 in limba chineza? Primesti gratuit acest App Store Chinezesc cu aplicatii crack-uite.

Aici le dau mare dreptate celor de la Apple, ca doresc sa opreasca pirateria, iar prin acest gest a celor de la evad3rs tiind sa cred ca totul va deveni istorie in viitor. Cred caci compania Apple, va inchide toate bresele de securitate si nu vom mai avea nici un jailbreak si nu vor mai lasa „intentionat” aceste usite prin care ei sa poata exploata sistemul.

Discutiile aprinse pe twitter intre saurik si cei de la evad3rs care il acuza ca din cauza lui au fost nevoiti sa lanseze solutia prematur, apar noi informatii despre o alta posibila cauza si anume geohot. Celebrul hacker ar fi pretins 350.000$ pentru solutia de jailbreak tot de la chinezi, iar ca sa nu ii primeasca evad3rs au lansat totul acum.

Tweak-urile nu sunt actualizate, sunt probleme de functionare, stabilitate, performante. Eu unul am ales sa stau linistit si sa nu instalez nimic. Momentan sunt multe tweak-uri care le-am cumparat si care imi lipsesc, dar m-am obisnuit fara ele, iOS oferindu-mi tot ceea ce am nevoie.

Pana atunci, eu cred ca in iOS 7.1 Apple va bloca tot, iar apoi solutia de untethered jailbreak nu se va ridica la standardele promise de hackeri.

evasi0n7 - iSay.ro

Totul se rezuma la bani!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu