Va spuneam anterior ca exista o problema, insa acum deja e chiar suparatoare.
Toate bune si frumoase inca de la lansarea solutiei de jailbreak denumita evasi0n. Intradevar cea mai populara solutie de jailbreak de pana acum, dar si cea mai usoara de utilizat (in 5 min totul este gata si trebuie sa dai 2 click-uri). Acum sa revenim la problema mea.
Dupa cateva zile de cand am facut jailbreak, am mai resetartat telefonul, stii cum e, o data la cateva zile e bine sa ii dai un restart. Dupa ce booteaza imi apare ecranul de LS il deblochez si apoi imi cere codul pin pentru a putea utiliza cartela SIM. Introduc codul pin, success iar apoi dupa 5 sec imi apare mesajul de activare iMessages si faptul ca o sa fiu taxat. Am zis, ok pana mea probabil exista ceva problema si nu s-a inregistrat, dau din nou OK. Acum cateva zile raman fara baterie si mi s-a stins telefonul. Ajung acasa il bag la incarcat se aprinde bag codul pin si … SURPRIZA! Trebuie sa activez iMessages.
Vreau sa va spun ca pana in momentul de fata am 0.95euro cost suplimentar din mesaje. Astazi l-am mai activat odata deci 1euro.

Am scris despre problema mea celor de la @evad3rs insa asa cum era de asteptat (mai astept cateva zile) nu cred ca o sa imi raspunda, sau cel putin „who cares”

In momentul de fata am dat un „Reset network settings” si o sa incerc mai tarziu sa vad daca are efect.

Voi ce probleme ati intampinat pana acum?

Update: astazi va confirm faptul ca nici varianta cu „Reset Network Settings” nu functioneaza. Mi-a aparut din nou mesajul de activare a serviciului iMessages. Cum era de asteptat nici unul dintre „baietzi” nu mi-a raspuns la tweet.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu