YouTube Vanced disconntinued

Șoc și groază în lumea Android unde celebra aplicație YouTube Vanced a fost închisă de Google din cauza motivelor legale, precum și a prejudiciilor aduse companiei.

Creatorii aplicației YouTube Vanced cu ajutorul căreia puteai asculta muzică în fundal, ascunde reclamele fără nici un cost, au anunțat faptul că aplicația a fost închisă, linkul de download de pe site va fi șters în zilele următoare, iar toți utilizatorii care au deja aplicația instalată o vor mai putea folosi încontinuare. Cât timp? Cât vrea Google după care vor bloca accesul.

Le-a luat cam mult timp celor de la Google să pună piciorul în prag:

We were asked to remove all references to ‘YouTube’, change the logo, and remove all links related to YouTube products.

 

DISCONTINUATION OF THE VANCED PROJECT

Vanced has been discontinued. In the coming days, the download links will be taken down. The Discord server, Telegram chat and subreddit will stay for the time being. We know this is not something you wanted to hear, but it’s something we had to do. We want to thank you all for the support over the years.

 

–Vanced team admin

Știu că de curând au scos aplicația YouTube Vanced și pentru iOS, dar odată cu închiderea ei se va șterge de pe toate platformele. Desigur, vor mai rămâne site-uri pe google care vor avea o copie a aplicației de unde o puteți descărca și utiliza dacă nu o aveți deja.

Sursă: theverge.com via mariuscucu.ro


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu