Oare cât mai trebuie să așteptăm după Digi ca să implementeze și ei tehnologia eSIM și VoWiFi pentru dispozitivele Apple? Conform unui zvon, iPhone 14 nu va mai avea slot SIM și o să vină doar cu Dual eSIM.

iPhone 13 Dual eSIM

Dacă este adevărat, noi clienții celor de la Digi ce facem? Migrăm la orange sau vodafone pentru că ei sunt singurii care au eSIM pentru iPhone, Apple Watch și iPad. Acest zvon trebuie tratat ca atare mai ales că anul trecut s-a spus același lucru despre seria iPhone 13 că ar avea suport Dual eSIM, dar nu s-a confirmat de către Apple.

Europa în acest moment a actualizat cam peste tot tehnologiile de voce și date, iar clienții companiilor se pot bucura de toate beneficiile printre care amintim VoLTE, VoWiFi, 5G, eSIM, Number Share sau internet nelimitat. Din păcate Digi Mobil a rămas de căruță cu implementarea noilor tehnologii, deși anul trecut când am făcut o sesizare mi s-a spus că se lucrează la schimbarea tuturor echipamentelor și apoi vor face tot posibilul să adopte și ei eSIM.

Eu zic că lansarea opțiunii Dual eSIM pe iPhone 14 ar forta toți operatorii să implementeze această soluție digitală pentru a nu pierde clienții.

Sunt curios, voi folosiți eSIM? Câte numere de telefon aveți, 1 sau 2?

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Și eu am trecut la eSIM, dar mai mult din curiozitate și ca să mi se deblocheze telefonul gratuit 🙂
  La Orange, dacă iei un iPhone la abonament și îi instalezi un profil de eSIM se deblochează gratuit și automat

  • Așa se întâmplă și la Vodafone pentru că sunt obligați 🙂
   Și eu vreau eSIM, dar Digi din păcate nu văd să facă nimic în acest sens așa că mai aștept. Dacă o să lanseze iPhone 14 și o să fie doar eSIM atunci cumva îi va forța pe toți operatorii să treacă la era digitală și să renunțe la plasticele vechi cu SIM.

  • Nu știam asta. Dar de ce sunt obligați, ai idee?

  • Pai e simplu, daca cineva vrea sa foloseasca eSIM de la o alta companie nu poate daca telefonul e blocat in retea si trebuie deblocat, iar ei nu te pot obliga sa nu iti instalezi un eSIM de la alt operator 🙂
   Eu nu mai inteleg blocarea telefoanelor in reteaua operatorului in 2022. L-ai luat pe abonament oricum il platesti asa ca lasa-l liber sa faca fiecare ce vrea cu el.

  • De acord! Oricum pentru acea reducere plătesc abonament minim doi ani

  • eSim-ul are unele avantaje incontestabile dar ce te faci când mergi in ceva țară exotică și ai nevoie de un prepaid local. Mă îndoiesc că o să găsești ușor. Va trebui să îți duci alt telefon sau ceva modem 4g pt hotspot.

  • Cumperi cartela și o pui in telefon! Telefonul e dual sim! 🤷🏻

  • Păi nu mai vreau cartelă, vreau eSIM. 🙂

  • Păi dacă ajungi în altă țară și tu ai deja un eSIM instalat ai două posibilități:
   1. iei un SIM fizic și îl pui în telefon. Ăsta e cazul ideal, pentru că îl poți folosi simultan cu eSIM-ul existent
   2. iei tot un eSIM, dar în cazul ăsta va trebui să alegi din meniul telefonului cu care să funcționeze

   Dacă întrebarea ta se referă la viitorul iPhone 14, care va fi doar eSIM, mă aștept să le poată folosi doua simultan

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu