Nu am mai auzit până acum de Nikias Molina și nu țin minte să fi văzut vreun clip de-al lui. Așa că astăzi vă arăt cum arată un review diferit de restul pentru MacBook Air M2 lansat de Apple pe începutul acestei luni.

MacBook Air M2 review diferit facut de Nikias Molina

Preț și disponibilitate MacBook Air 13.6 inch M2 (2022) în România

La fel ca și MacBook Pro 13 M2, noile MacBook Air M2 au probleme cu viteza de scriere/citire pe modelul de bază. În testele benchmark MacBook Air M2 întrece cu puține puncte varianta MacBook Pro M2 și îl face în acest moment cel mai dorit dintre modele. Deși prețurile nu sunt foarte mici, diferența dintre Air M1 și Air M2 ca și bani este de aproximativ 2000 lei.

Culoarea Midnight Black arată într-un mare fel, este mai subțire și preia design-ul variantelor de 14 și 16 inch lansate anul trecut. M-aș bucura dacă ar prelua și sunetul de pe noile modele, pentru că în toamnă sau de la anul vom avea niște surprize cu noi codecuri și cipuri Apple Silicon.

MagSafe, ușor de cărat, baterie mare și putere de procesare cum nu mai există pe piață, cam așa ar putea fi prezentat noul MacBook Air M2 de 13.6 inch.

Ce părere aveți despre review și MacBook Air M2?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu