MacBook Pro 14 spatial audio

Când vine vorba de calitate Apple nu se dă înapoi și creează cele mai bune produse. Astfel, ultimele modele MacBook Pro M1 de 13, 14 și 16 inch au cele mai bune boxe încorporate într-un laptop comparativ cu orice alt portabil cu sistem Windows produs de Acer, Lenovo, Asus, HP sau Dell.

La pachet cu acestea se pot adăuga și iMac 24 inch împreună cu Studio Display lansat acum recent. Am fost în Altex cu piticul și de fiecare dată când intrăm ne oprim la standul cu produse Apple și ne jucăm pe iPad, iPhone sau orice alt dispozitiv nou lansat. Așa am văzut și noul monitor Studio Display cu Retina 5K și sistem audio, care arată impecabil de frumos și are un sunet clar și cu bass. Am pus câteva clipuri de pe youtube și am rămas impresionat. Aduce același tip de sunet pe care îl am acasă pe MacBook Pro M1 de 13 inch.

Am simțit schimbarea după ce am renunțat la seria MacBook Pro 2015 și am trecut pe noua tehnologie ARM. Avem Dolby Atmos, Lossless pentru Apple Music precum și Spatial Audio pentru a ne oferi o experiență audio de excepție.

MacBook Pro 14 boxe

Este foarte interesant unde s-a ajuns cu tehnologia și dimensiunea componentelor, dar și ce pot să facă. Nu trebuie să mă credeți pe cuvând, mergeți într-un magazin eMAG, Altex sau Media Galaxy și ascultați o piesă să vedeți cum se aude.

Dave, tipul care are canalul de Youtube Dave2D a făcut o comparație între mai multe laptopuri și MacBook. Iată ce a ieșit:

Singurul laptop care se apropie de performanțele audio de pe noile MacBook-uri este Razer Blade 17 inch, model 2022 lansat recent. Și prețul este pe măsură, 26490 lei pentru i7-12800H, 32GB, SSD 1TB, Nvidia RTX 3070Ti și ecran Full HD cu rată de fresh 360Hz.

Detalii pe site-ul alienstore.ro/laptop-gaming-razer-blade-17-2022


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu