Apple continuă să domine lista celor de la Fortune, unde de 14 ani ocupă locul 1 pentru cea mai admirată companie din lume.

Apple
Photo: macrumors.com

Top 10 companii

 1. Apple
 2. Amazon
 3. Microsoft
 4. Walt Disney
 5. Starbucks
 6. Berkshire Hathaway
 7. Alphabet (Google)
 8. JPMorgan Chase
 9. Netflix
 10. Costco Wholesale

After a year in which humanity leaned more heavily than ever on tech giants—to connect, entertain, and even feed us in a time of isolation — it’s fitting that Apple, Amazon, and Microsoft hold the top three spots in Fortune’s ranking of corporate reputation. Apple, the premier personal-tech provider, tops the roster for the 14th year in a row, based on our poll of some 3,800 corporate executives, directors, and analysts.

Chiar dacă 2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, giganții, au trebuit să schimbe macazul din mers pentru a se adapta pandemiei, dar și pentru a lucra de acasă. Cred că acesta a fost cel mai dificil aspect, unii au reușit alții nu.

Apple în acest moment are peste 1 miliard de utilizatori activi de iPhone și alte 5-600 milioane de utilizatori activi care folosesc celelalte produse din portofoliul lor.

În ultimul trimestru al lui 2020 Apple a înregistrat cele mai mari vânzări după cum urmează:

 1. iPhone – 65.69 miliarde $
 2. Mac – 8.67 miliarde $
 3. iPad – 8.43 miliarde $
 4. Wearebles, Home and Accessories – 12.97 miliarde $
 5. Services – 15.76 miliarde $

Anul 2021 se anunță unul interesant mai ales că multe zvonuri legate de AirTags, ochelari VR, noi MacBook-uri de 14-16 inch dar și alte produse din categoria Mac urmează să facă trecerea la noile chip-uri M1 și de ce nu să vedem prima mașină Apple Car.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu