De mult timp este cunoscut faptul că Apple lucrează la propria mașină electrică numită Apple Car. Conform celor de la Economic Daily News, Apple Car va fi lansată în al 3-lea trimestru din 2021, adică anul viitor.

Inițial Apple Car ar fi fost planificată pentru lansare abia în 2024, însă producătorii taiwanezi se pare că au început serios producția pentru componente. Acestea trebuiesc să fie gata în al 2-lea trimestru din 2021. Până în acest moment Apple a testat sute de mașini prototip pe străzile din California.

Primul SUV văzut pe străzi a fost un Lexus echipat cu senzori LiDAR, senzori pe care îi găsim și pe seria  iPhone 12 Pro.

Conform zvonurilor venite din partea unui director de la un important producător taiwanez, Apple va lansa Apple Car în septembrie 2021. Eu cred că suntem tot mai aproape de o lansare, mai ales după ce Apple a reușit să arate ce poate face noul chip M1. TSMC va fi partenerul celor de la Apple pentru mulți ani de zile, mai ales că în acest moment lucrează impreună pentru un chip dedicat mașinilor care se conduc singure, asemeni Tesla.

Oare va reuși Apple să prindă Tesla din urmă?

Nu rămâne decât să așteptăm și să vedem ce alte informații se vor mai afla legate de proiectul Apple Car.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu