Odată cu iOS 16 lansat luna trecută, avem posibilitatea să vedem timp de 40 de zile mesajele șterse și le putem recupera foarte ușor din aplicația Messages sau Mesaje. Aveam nevoie de mesajele de la Facebook șterse luna trecută pentru articolul cu conturile furate de Instagram.

Cum vedem mesajele șterse și cum le recuperăm în iOS 16

Știu că după ce am șters mesajele primite cu linkurile pentru acces la contul de Instagram luna trecută, mi-a apărut o notificare în iOS 16 că acestea au fost mutate în Recently Deleted. Nu am băgat de seamă, am dat ok și mi-am văzut de treabă. Acum, am avut nevoie de acele două mesaje primite pentru a putea face o poză la ele și așa am fost nevoit să aflu unde sunt mesajele mele șterse. 

Intrăm în aplicația MessagesApăsăm butonul EditSelectăm conversațiile/mesajele șterseApoi apăsăm Recover/Recuperează. Exact ca în poza de mai sus.

După cum putem vedea, la primul număr (cred că e cel de la Dr. Max cu oferte) avem 18 mesaje, iar pentru cel de la Facebook avem 2 mesaje. Între timp am mai primit unul pentru autentificarea 2FA pe care l-am șters și pe acela.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu