Nu am font de 72 pentru titlu că aș scrie mare NU APĂSAȚI PE LINKURI PRIMITE ÎN SMS DE LA FACEBOOK SAU INSTAGRAM ȘI NU OFERIȚI NIMĂNUI POZE CU ACELE LINKURI!!!

Cont Instagram furat

În ultima perioadă văd tot mai multe persoane că își pierd conturile de Instagram sau Facebook, printr-o scamatorie foarte simplă. Te abordează o persoană cunoscută căreia i-a fost spart contul și îți spune că are nevoie de votul tău și îți trimite un link ca să dai click pe el. Alții te roagă să le faci o poză cu acel link și să le-o trimiți. Făcând acest lucru ei vor avea acces la contul tău, schimbă numărul de telefon și la revedere cont!

NU DAȚI CLICK PE NICI UN LINK ȘI NU TRIMITEȚI POZE NIMĂNUI CU LINKURILE PRIMITE ÎN SMS!

Linkuri pentru acces la contul de Instagram - Facebook

Așa că dragilor, după cum ați citit mai sus, nu dați click pe nici un link, nu trimiteți poze și vă recomand să vă activați 2FA (Two Factor Authentication). Este o soluție de protecție bazată pe o aplicație terță care generează un cod o dată la 30 secunde și fără acel cod nimeni nu are acces la cont, chiar dacă cădeți pradă hackerilor.

Din păcate alte două persoane au căzut pradă, mai am destule persoane pe Facebook care și-au anunțat furtul contului de Instagram!

Conturi de Instagram furate

Nu știu în ce măsură aveți posibilitatea să vă recuperați contul, însă vă recomand să accesați zona de support a Instagram și să încercați să vorbiți cu cineva pentru a vă recupera conturile. Dacă există cineva care și-a recuperat contul și are pașii ce trebuie făcuți, vă rog să lăsați detaliile în comentarii.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Merge recuperat orice cont dacă ai acces la mail. Bifezi ca ti-a fost spart contul, o sa îți trimită Instagram un link prin care sa confirmi ca ești tu după care o sa trebuiască sa faci o verificare video. După 24h aproximativ primesti pe mail un cod de backup, cu ajutorul căruia poți intra in cont. Odata conectat, ar fi foarte bine sa intri la setări, la login activity, sa scoți intrusul, schimbi parola cu una puternica și activezi autentificarea cu doi factori. Sper ca m-am făcut înțeles. Numai bine!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu