Am spus-o și înainte, iOS 16 este versiunea cu cele mai multe probleme software de până acum, iar thread-ul deschis de Marques îmi confirmă acest lucru. MKBHD a scris un tweet în care ruga oamenii să îi spună ce probleme au întâlnit cu seria iPhone 14 și iOS 16.

Dynamic Island with MKBHD

Mersajele curg și acum … așa că am să las mai jos doar tweet-urile care mi se par interesante, pentru cei care vor să citească tot, pot accesa acest link.

Cam acestea sunt cele mai importante, sunt multe alte mesaje cu diverse erori software, o parte dintre aceștia au fost abordați de către cei de la Apple Support pentru a investiga probleme și de a încerca să colecteze informații pentru o viitoare remediere. Conform zvonurilor cât de curând ar trebui să avem iOS 16.0.3 care o să rezolve o parte din problemele actuale.

Care vi se pare cel mai funny bug?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Mda. Ziceam eu că nu am probleme, dar au început să apară și la mine:
  1. Uneori îmi vin notificări pe care le văd când intră, dar ulterior când deschid bara de notificări nu mai sunt acolo, chiar daca fac swype de jos în sus să le afișeze pe toate. Apoi, două trei ZILE mai târziu apar.

  2. Uneori Safari se blochează complet, nu mai răspunde la touch

  3. Nu mai funcționează algoritmul care propune aplicații sau acțiuni. De exemplu, pe iOS 15 îmi propunea să deschid aplicația de gestiune a căștilor (non Apple), pentru că telefonul observase că o deschideam eu de câte ori le conectam

  4. Uneori, aleator, când dau să deschid o aplicație stă și încarcă la ea ca un android de 500 de lei.

  Cu Oneplus Nord am avut un singur bug, pe care l-au corectat, in rest telefonul a funcționat exemplar

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu