Dacă folosești o extensie de tip AdBlock și intrii pe YouTube ca să urmărești un videoclip fără reclame, nu mai poți pentru că ești automat sărit la sfârșitul clipului. Ta daaa!

Adblock incalca termenii si conditiile YouTube

YouTube a făcut niște modificări în sisteme lor, iar acest comportament este rezultatul încercărilor Google de a bloca aplicațiile de tip AdBlock. Anterior, au mai încercat să oprească redarea clipurilor prin diverse metode cum ar fi încetinirea videoclipului, nu își mai face buffer și tot timpul se încarcă sau îți afișează diverse mesaje ca să dezactivezi AdBlockerul.

Unii utilizatori au trecut de partea cealaltă a taberei, nu au mai rezistat și s-au abonat la YouTube Premium folosind diverse VPN-uri pentru țări unde abonamentul de familie de exemplu costă între 7 lei și 15 lei pe lună.

Desigur, e doar o soluție temporară pentru că o „rezolvare” din partea celor care au dezvoltat aceste extensii de blocare a reclamelor va veni în curând. Citeam pe reddit unde a fost și reclamată această problemă că cei de la ublock au făcut deja update la extensie, iar astăzi de dimineață a fost actualizat AdBlock Plus.

Spor la vizionat.

Sursă: reddit.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu