Pe începutul anului cei de la YouTube au implementat un delay pentru utilizatorii care folosesc extensii pentru blocarea reclamelor, iar videoclipurile se încărcau foarte foarte greu sau deloc. Începând de acum, YouTube va bloca aplicațiile third-party care elimină reclamele!

Acest continut nu este disponibil in aplicatie intra pe YouTube Premium
YouTube blochează accesul aplicațiilor care elimină reclamele

De ce? Pentru că vor să facă bani, iar singurele modalități sunt detecția și blocarea accesului la conținutul video fără reclame dacă nu ai un cont YouTube Premium.

Asta înseamnă că aplicații ca Vanced sau ReVanced, AdGuard, AdBlock nu vor mai putea fi folosite pentru a nu mai vedea reclame pe YouTube.

Vrem să subliniem că termenii noștri nu permit aplicațiilor terțe să dezactiveze anunțurile, deoarece acest lucru împiedică creatorul să fie recompensat pentru vizionare. Când găsim o aplicație care încalcă acești termeni, vom lua măsurile adecvate pentru a ne proteja platforma, creatorii și spectatorii.

 

–YouTube

YouTube Buffering pentru aplicațiile third-party

Așa că dragilor, dacă mai merge schema cu VPN pe Argentina, Turcia nu ezitați să o folosiți, altfel o să tot vedeți reclame atunci când vă uitați pe YouTube.

Sursă: support.google.com

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu