trafic de date nelimitat

Cosmote și Romtelecom companii ale brandului OTE, în data de 30 aprilie 2014 s-au înțeles cu cei de la Deutsche Telekom care dețin 40% din acțiunile companiilor să migreze sigla, brandul și servicii către noul T-Mobile pentru Cosmote și T-Home pentru Romtelecom, astfel până în toamnă aceste schimbări ar trebui să fie realizate.

Partenerii Germanos, vor rămâne cu aceeași denumire, aici neschimbându-se nimic.

„Suntem cu adevărat mândri să aducem în România spiritul familiei Deutsche Telekom. Până acum, am mizat pe forţa şi reputația numelor îndrăgite, precum Romtelecom, COSMOTE şi OTE şi aceasta a fost fundaţia pentru evoluţia noastră rapidă şi sănătoasă. Sub amprenta Deutsche Telekom, unul dintre grupurile de top de telecomunicaţii integrate la nivel mondial, suntem şi mai puternici. Am parcurs un traseu extraordinar până acum, iar acesta este începutul unei noi şi palpitante ere”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom şi COSMOTE România. (sursă)

Foto: playtech.ro
Foto: playtech.ro

Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Cu ce vor veni mai bun fata de RDS, ce vor avea mai mult de castigat?! Adica pe partea de telefonie.. poate sa incerce 4G, dar care nu este dezvoltat inca in totalitate.

  • @Yamasha abonamentele și serviciile vor rămâne la fel, nu va exista nici o schimbare. Acum din ce am citit pe ici pe colo, se zvonește că vor să vină cu o ofertă gen RDS să îngroape Orange și Vodafone.

    Concurența e benefică 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu