Evernote Premium de la Cosmote

by on Feb 1, 2014, 19:22
1 484

Luna trecuta, Deutsche Telekom incheie un parteneriat cu Evernote pentru a le oferi clientilor sai posibilitatea de a folosi facilitatile Premium ale aplicatiei timp de 6 luni, iar dupa aceasta perioada va trece la cu plata.

Deutsche Telekom detine compania Cosmote, iar toti abonatii retelei pot beneficia gratuit de aceasta facilitate. Cum? Simplu, de pe iPhone vei descarca din App Store aplicatia Evernote, iar dupa ce iti vei face un cont (daca ai unul deja, doar te loghezi) si iti va aparea un mesaj ca poti beneficia de oferta Cosmote cu 6 luni Gratuite. Accepti si esti gata de bataie.

Clienţii DT care se bucură de promoţie vor beneficia, de asemenea, de caracteristici avansate, precum capacitatea de stocare lunară de 1 GB, utilizarea off-line a notebook-ului şi recunoaşterea rapidă a fotografiilor. Setul Premium include şi opţiunea Document Search, care permite utilizatorilor să caute în documente, prezentări şi foi de calcul din notebook-urile Evernote şi, totodată, opţiunea Reminders, pentru monitorizarea tuturor proiectelor personale şi profesionale. (sursa)

Pentru mine aceasta aplicatie, este a 2-a oara cand ii dau o sansa, este utila pot spune, dar sunt prea multe chestii, optiuni, care nu isi au rostul. Chiar daca exista aplicatie si pentru OS X si ai un Sync tot timpul la notitele tale, o vad prea greoaie. Un fel de scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga.

Pana acum Simplenote pentru iOS si OS X isi face treaba extraordinar de bine. Daca ar avea si optiunea de a adauga o poza la notita, ar fi aplicatia perfecta.

[app url=”https://itunes.apple.com/us/app/evernote/id281796108?mt=8″]

Pana la 1 august 2014 o voi incerca.

Screen Shot 2014-02-01 at 15.30.41

1 COMMENT

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!