Dacă sunteți utilizatori de Chrome pentru iOS trebuie să știți căci Google lucrează la posibilitatea de a bloca anumite ferestre deschise în aplicație, iar pentru a le accesa aveți nevoie de autentificare prin Face ID sau Touch ID.

Chrome 69 iOS

Din toamna anului trecut majoritatea aplicațiilor Google pentru iOS nu au mai primit update-uri pentru că Apple a cerut actualizarea informațiilor legate de etichetele de privacy. Google deja și-a actualizat și restul aplicațiilor ceea ce înseamnă că în viitor vom vedea noi funcționalități.

Astfel, aplicația Chrome va putea blura anumite ferestre deschise de tine, iar pentru a le accesa o să ai nevoie de Face ID sau Touch ID. Nu știm cum se va face blocarea și cât este de ușor, cert este că atunci când dai telefonul cuiva nu poate să vadă ce ferestre ai deschise.

Mi-ar plăcea să văd și din partea Apple un astfel de sistem bazat pe deschiderea unor aplicații folosind Face ID. Există deja pentru anumite aplicații care solicită autentificarea prin Face ID sau Touch ID, dar trebuie activat individual.

Eu aș vrea să pot bloca un folder pe iOS, voi?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu