Acum 3 ani de zile făceam unboxing la un Apple Watch Seria 3 și îl comparam cu Seria 2 pe care îl foloseam deja de ceva timp.

Săptămâna trecută vorbeam cu fratele meu legat de faptul că ceasul „a fost mâncat” și ce oribil arată după doar 3 ani de zile de utilizare. Hai mă, cum poate să arate?

Ceasul a fost ținut într-o husă de silicon tocmai pentru a evita loviturile sau zgârieturile.

Se pare că nu este suficient să îl protejezi pentru zgârieturi ci va trebui să te gândești serios atunci când transpiri să îl dai jos de pe mână și să îl speli bine la robinet. Chiar dacă faci acest lucru, nu îți poate garanta nimeni că nu vei păți ca în imaginile de mai jos.

Datorită transpirației sărate (cel mai probabil), în timp aluminiul se corodează și arată așa. Chiar ieri, un prieten Csaba a postat pe grup că are aceeași problemă cu al său Seria 3. (link postare)

Și eu am un Seria 4 care acum după 2 ani de zile de utilizare se pare că se îndreaptă către aceeași problemă ca cea de mai sus a fratelui meu și a lui Csaba. Sunt sigur că există destul de mulți utilizatori care folosesc un Apple Watch cu carcasă de aluminiu și au această problemă sau nu. Aș fi curios ce are Apple de zis în acest sens, iar în zilele următoare voi suna la Apple Support să întreb.

La mine e corodat sub coroană, la început a fost un punct apoi s-a extins. Nu mă deranjează, funcționalitățile ceasului sunt la fel, ideea este că pe viitor carcasa se va mânca și vă arăta oribil.

Această problemă apare doar la ceasurile cu carcasa de ALUMINIU nu și la cele cu carcasă de oțel inoxidabil sau titan.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • N-ar trebui sa se intample acest lucru. Cred ca principala problema este chiar acea husa din silicon sau loviturile/zgarieturile din vopsea. Sotia a folosit un Watch 4 pana de curand si arata impecabil.

    Ma gandesc ca exista profile de aluminiu la geamurile tip termopan si nu mai corodeaza.

  • @florin teoretic este cum spui, practic se vede în poze. Fratele meu avea husă, eu nu. Nici Csaba nu a folosit husă, iar dacă intrii pe linkul de pe grup o să vezi. Mai sunt și alți utilizatori cu aceeași problemă.

    Ceasurile nu au fost lovite sau zgăriate. Legat de ce zici tu cu termopanele vs Apple Watch nu știu ce să îți spun, cert este că la ceasuri e posibil ca de la transpirație să corodeze așa.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu