Sunt deja 4 luni de când am pus mâna pe un Apple Watch 3 de 42mm cu brățară Sport Fog, prins la ofertă la eMAG chiar după zilele Apple de la sfârșitul lunii ianuarie. Ceasul vine în cutia s-a normală și lunguiață, se deschide în stilul caracteristic Apple, urmând ca după ce dăm la o parte manualul de utilizare să vedem ceasul, încărcătorul și cablul.

A doua bandă de rezervă, este puțin mai mică pentru doamne în cazul în care se decid să folosească varianta de 42mm și nu cea de 38mm. Brățara se găseste în interiorul manualului de utilizare.

Ceasul vine încărcat, iar când se pornește prima dată trebuie inițiat și conectat la un iPhone. Aplicația dedicată Apple Watch, de pe iPhone vă ajută să selectați toate opțiunile, iar apoi prin simpla scanare a unui desen 3D folosind camera de la iPhone va începe procesul de instalare și personalizare.

O dată ce l-ai pus la mână, folosești mai puțin telefon pentru mesaje, apeluri chiar și în mașină se aude foarte bine, dar și pentru a răspunde notificărilor primite. Abia aștept varianta Apple Watch 3 LTE în România, astfel să nu mai fim dependenți de conexiunea de date de pe iPhone.

Ceasul se află și acum la ofertă, vezi detaliile! 

Dacă nu vă place această curea, puteți alege ulterior alte curele:

Vezi lista completă de ceasuri Apple Watch 3!

O mică comparație cu Apple Watch 2


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu