Pe data de 4 octombrie 2022 începând cu ora 15:00, Xiaomi a pregătit o listă cu produse ce vor fi prezentate publicului. Ce promovează Xiaomi România pe contul de facebook: Dalle2, StableDiffusion, XiaomiLaunch, Smart Band 7 Pro, Robot Vacuum X10+, seria TVQ2 de televizoare, InteligențăArtificială, seria de telefoane Xiaomi 12T, un nou sistem Xiaomi ProFocus folosind o cameră de 200MP, Xiaomi ProCut.

Ce noutăți vom putea vedea în evenimentul Xiaomi de pe 04 octombrie 2022

Aici aveți cele mai recente postări ale celor de la Xiaomi România. Evenimentul poate fi urmărit pe:

În ultimii ani cei de la Xiaomi au abordat o altă strategie și se pare că le reușește. Anume, țintesc către segmentul premium, vin cu produse și servicii care se ridică la un alt standard, iar acest lucru se vede. Sunt utilizator de produse Xiaomi de mulți ani, de la trotinetă electrică, la compresor portabil pe baterie, încărcător wireless pentru mașină, zigbee Xiaomi Smart Home Hub, camere video 360, întrerupătoare inteligente, purificator de aer, robot inteligent S6, xiaomi note 9 pro și acum recent xiaomi monitor lightbar pentru 4 monitoare. În curând voi desface și banda led yeelight controlabilă prin Siri/iPhone tot de la Xiaomi.

Fac produse bune și merită să ajungă acolo sus lângă Apple și Samsung. Până atunci, rămâne să vedem noutățile ce ni le vor aduce cei de la Xiaomi mâine după-masă.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu