În ultimele luni am ajuns să spuspectez calitatea aerului din cameră astfel, de Black Friday am prins Xiaomi Mi Air Purifier 2 la doar 499 lei redus de la 699 lei.

Nici nu am stat pe gânduri l-am comandat, l-am plătit cu cardul înregistrat în contul emag cu doar 1 click și  am stat liniștit. Termenul de livrare a fost 26 noiembrie deși noi eram în 16 noiembrie. Produsul a ajuns pe 29 noiembrie prin Fan Courier.

Acum îl găsiți la ofertă resigilat, dacă doriți unul nou trebuie să cereți un info stoc.

Când a ajuns acasă, David a dorit să facă el pozele, astfel ceea ce vedeți mai jos sunt pozele făcute de el. Cam o poză de genul a avut 5-10 alte poze, a trebuit să șterg destule, dar a meritat.

Vine ambalat în cutie cu mâner de plastic, awb și toate informațiile sunt lipite de cutie, inclusiv certificatul de garanție. Cutia se desface ușor, avem aparatul de purificat aer Xiaomi Mi Air Purifier 2, cablul de încărcare ascuns lângă filtru și sigilat, dar și o husă dintr-un material plăcut la atingere pentru protecție.

Simplu și ușor de folosit. Se downloadează aplicația Mi Home din App Store sau Google Play, se conectează pe o rețea wifi 2.4GHz (nu suportă 5GHz) și se împerechează. La final, totul este setat și poate modificat din aplicație.

Filtrul poate fi curățat sau poate fi înlocuit, recomandat o dată la 6 luni dacă nu se mai prezintă ok. Găsiți aici un nou filtru.

Cam așa arată aplicația după vreo 2 săptămâni de utilizare. Ziua este pe Auto, iar seara de la 20.00 intră pe modul Sleep fiind foarte silențios.

În aceeași măsură v-am scris despre dezumidificatorul Trotec TTK40E care după câteva luni de utilizare zilnică pot spune că își face treaba excelent. Am să revin cu un review complet și pentru el. Din aceeași categorie fac parte și camerele IP Xiaomi 360˚ comandate tot de Black Friday. 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu