Am vrut să îmi schimb suportul de mașină pentru telefon cu unul fără cablu, dar cu încărcare wireless. Așa am dat peste Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger.

Cumpărat de pe Vexio cu 145 lei, avea livrare în 3 zile lucrătoare, am făcut comanda și l-am așteptat. Din păcate m-au sunat că cel care a ajuns la ei are un defect a fost turtit în timpul transportului, i-am spus că nu e nici o problemă aștept să primească altul și să mi-l trimită.

După aproape 4 săptămâni mi-a ajuns și i-am făcut un mix unboxing.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Nu mă grăbeam, deși cei de la Vexio m-au sunat și m-au informat de faptul că durează până îl primesc și ei de la furnizor, oricum nu plecam niciunde m-am hotărât să aștept. Ieri a ajuns, astăzi l-am pus în funcțiune. Sunt curios cum se comportă la drum lung, cât de ok încarcă telefonul mai ales că folosesc Waze în timp ce conduc. Are și ventilor pentru răcire + cea din grila mașinii.

Preț online

la toate magazinele de mai sus se percepe și taxa de livrare.

Tu ce încărcător suport auto folosești la mașină?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Înainte țineam telefonul într-un suport de parbriz și îl încărcam cu un încărcător obișnuit, de brichetă. Nu am folosit încărcare wireless, deși am avut încă de acum 8 ani, pe când aveam Nexus 4 (ce vremuri 🙂

    De când am Android Auto/Apple CarPlay îl țin lângă cotieră, că pun Waze-ul pe ecranul mașinii.

    Apropo, trebuie să recunosc că Apple CarPlay arată mai bine decăt Android Auto, asta pe aceeași mașină. Bine, ambele funcționează ok, dar eu zic strict de aspect

  • @catalin-tanase daca ai CarPlay sau Android Auto e misto. Eu nu am, iar de cabluri m-am cam saturat din acest motiv am vrut ceva simplu si fara cabluri. S-a comportat foarte bine in weekend, ventilatorul si-a facut treaba, telefonul nu era cald deloc. Se pune usor in suport, insa daca vrei sa il iei trebuie sa fie motorul pornit ca sa atingi butonul pentru deschiderea bratelor.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu