În cursul serii trecute, Apple a lansat noile versiuni ale sistemelor de operare iOS 17.2, iPadOS 17.2, watchOS 10.2, macOS 14.2, tvOS 17.2 și homepodOS 17.2. Acestea sunt gratuite și pot fi instalate de către toți utilizatorii cu dispozitive compatibile. Ce aduce nou iOS 17.2?

Noutăți iOS 17.2

Prima noutate este aplicația Journal cu ajutorul căreia putem scrie/păstra notițe pe care să le împărtășim cu cei dragi. E un fel de jurnal făcut de noi în copilărie, doar că acum vine în varianta digitală unde putem adăuga diverse poze, gif-uri sau videoclipuri.

iOS 17.2 - Journal

Apple Music primește un update care aduce colaborare cu cei dragi privind playlisturile noastre sau melodiile favorite.

iOS 17.2 Music

Aplicația Camera primește un focus mai rapid pentru utilizatorii de iPhone 15 și tot pentru ei este introdusă opțiunea de Spatial Video cu ajutorul căreia se pot crea videoclipuri 3D care vor putea fi utilizate folosind casca de realitate augmentată Apple Vision ce urmează a fi lansată anul viitor.

iOS 17.2 Camera

Aplicația Messages suportă de acum și stickere în meniul 3D atunci când alegem să reacționăm la diverse mesaje trimise prin iMessage. Avem chiar și o nouă opțiune Contact Key Verification prin care vom putea partaja cheia mașinii cu alte persoane din agenda noastră.

iOS 17.2 Messages

Aplicația Weather primește și ea un update, noi widgeturi precum și forecast pentru următoarele 10 zile de unde vom putea alege diverse opțiuni: ploaie, vânt, umiditate, condiții meteo sau informații din următoarele ore.

iOS 17.2 Weather

Folosind opțiunea Poster, prin care ne putem crea un profil, o carte de identitate a contactului nostru pe care să îl partajăm cu alte persoane primește de acum mai multe moduri de editare. Vezi aici cum înregistrăm Contact Poster.

iOS 17.2 Poster

Și nu în ultimul rând, seria iPhone 13 și iPhone 14 primesc suport pentru noua tehnologie Qi2 de încărcare wireless la 15W. Seria iPhone 15 deja are inclusă această tehnologie încă de la lansare.

Acestea fiind scrise, spor la update!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu