Mai un pic și se împlinesc doi ani de zile de când folosesc serviciul eMAG din My Wallet cu plata în 4 rate egale fără dobândă. Bugetul a fost de 2000 lei la început, ulterior a fost modificat la 4000 lei, iar acum văd că îmi apare 10.000 lei.

Buget de 10.000 lei în My Wallet eMAG
Buget 10.000 lei pentru plata în 4 rate egale sau 12 rate

Prima comandă am făcut-o pe 28 august 2022, iar acum după 2 ani de zile am ajuns la 3 pagini de comenzi toate achitate la timp, unele chiar în avans pentru că ai opțiunea de a plăti când vrei.

Anul trecut după 1 an de utilizare mi-a dispărut opțiunea My Wallet din contul eMAG fără să fac nimic. Am realizat că problema venea din cauza cardului bancar care expira peste 2 luni, am adăugat cel nou și opțiunea mi-a apărut la loc.

În octombrie eMAG și-a creat propriul IFN sub numele de HeyBlu, iar zvonurile de atunci spuneau că vom avea o limită de până la 10000 lei. Iată că după 6 luni de zile a fost implementată această opțiune. Probabil urmează să se actualizeze toate sumele disponibile pe cont, însă de reținut această limită nu apare la toată lumea!

Nu știam cum să împart bugetul disponibil de 4000 lei pentru jante și cauciucuri de vară. 10000 lei sună bine, dar nu pot plăti în 4 rate jantele de 17”, iar cauciucurile Dunlop Sport Maxx mai sunt 2 pe stoc și mie îmi trebuie 4. 😂

Mindblowing!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Degeaba dacă este exclusiv pentru 12 rate, cel de 4 rate cred că va rămâne 4000 Ron cam tot timpul (penibil)
  P.S asa apare și la mine (10000 Ron)

  • Eu zic că e mesajul standard pus la fiecare produs și poți ajunge la 10.000 pentru plata în 4 rate sau 12 rate.
   Produsele trebuie să fie vândute EXCLUSIV de eMAG pentru a avea și opțiunea de 4 rate.

  • Salut, m-am uitat acum, am selectat telefonul pe care l-am luat in urmă cu doua săptămâni, nu îmi apare 4 rate (vândut și livrat de eMag) prețul a fost 4301.98 Lei

 • Si mie imi apare exact ca in screenshot tau, dar nu as vrea sa plătesc și dobânda si in my wallet nu este actualizat deloc.

  Poate mai așteptăm puțin și se actualizează.

  Când ajungi la partea de plată a unui produs, nici măcar nu mai apare plata în 4 rate.

 • Din punctul meu de vedere, atâta vreme cât pentru acele 12 rate este dobânda de 27.99% mi se pare extrem de mare, de aceea am cardul de la Raiffeisen eMag tot cu rate fără dobândă, și limită cât am decis eu că am nevoie. Voi folosi în continuare cele 4 rate, chiar dacă suma de 4000 uneori nu este de ajuns, însă, aia e.. nici n-am de gând să mă avânt în dobânzi extrem de mari.

 • Degeaba au marit la 10.000… e valabil doar pt plata in 12 rate cu dobanda, deci thanks, but no thanks… 🙄
  Asa mai bine iti faci un card de cumparaturi cu dobanda 0% (poti plati chiar si in 24 de rate)
  Exact masaj la piciorul de lemn aceasta „majorare” a sumei 👎

 • La 4.000 lei vei plăti dobândă de 1.000 lei în plus. Trebuie sa returnezi circa 5000 lei înapoi. La 10000 este și mai mare dobândă, plus comision și alte taxe. Dobândă poate creste sau rămâne la fel după cum are chef instituția financiara.

  • Eu făcusem un calcul pentru jante și cauciucuri îmi ieșea 5500 de plată, iar cu dobândă 6400 lei. Dacă nu ai card de cumpărături cu dobândă 0% atunci oferta din MyWallet poate fi interesantă. Nu ai alte taxe decât dobânda, vezi FAQ.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu