Un utilizator de Apple Watch Seria 7 povestește ce s-a întâmplat cu ceasul său care a început să scoată sunete, să se încălzească, să se umfle bateria și să scoată fum ca mai apoi să explodeze.

Apple Watch Seria 7 s-a umflat bateria și apoi a explodat

Utilizatorul a povestit toată întâmplarea celor de la 9to5mac, chiar dacă cei de la Apple i-au spus să nu vorbească cu nimeni!

Cum s-a întâmplat?

Utilizatorul spune că purta ceasul pe mână, iar la un moment dat a simțit o căldură la mână. Acesta a început să se încingă, spatele ceasului s-a crăpat și pe ecran a apărut informația că ceasul se închide din cauza temperaturii ridicate. Imediat acesta a dat ceasul jos de pe mână și a sunat la Apple Support, după ce a fost preluat de mai mulți agenți Apple care au escaladat situația, acesta a ajuns la un manager care a spus că va investiga situația, să nu mai folosească ceasul și să nu spună la nimeni despre acest incident.

A doua zi dimineața când utilizatorul a atins ecranul ceasului care era închis acesta era cald, iar displayul avea numai pete de la căldură. Și-a luat telefonul să facă poze la ceas ca să le poată trimite la Apple, iar în acel moment ceasul a început să pocnească și imediat după a explodat, provocându-i arsuri pe mână. S-a dus la spital, a fost curațat și bandajat, apoi trimis acasă.

Acesta a sunat din nou la Apple le-a spus ce s-a întâmplat, iar aceștia i-au spus că situația lui este top priority și că cineva o să îl sune/caute peste 1 săptămână. Imediat după cei de la Apple au trimis un curier să ridice acel produs pentru a fi dus și verificat de experți, împreună cu un document prin care el trebuie să SEMNEZE CĂ NU SPUNE NIMIC. Acesta a refuzat și i-a contactat pe cei de la 9to5mac. Se pare că nu doar Samsung este vizată de un scandal privind bateriile care se umflă.

Videoclipurile pot fi văzute aici.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu