Un raport recent de la Bloomberg susține că Apple lucrează la două noi funcții pentru Apple Watch care ar putea fi lansate în 2024. Aceste funcții ar fi de detectare a tensiunii arteriale și a apneei în timpul somnului.

Apple Watch 2024 ar putea avea funcții de detectare a tensiunii arteriale și a apneei

Detectarea tensiunii arteriale

Apple lucrează la o funcție pentru detectarea tensiunii arteriale a utilizatorilor. Această funcție ar fi similară cu funcția de detectare a ritmului cardiac existentă deja pe Apple Watch.

Detectarea apneei în timpul somnului

Apple lucrează, de asemenea, la o funcție de detectare a apneei în timpul somnului. Apneea este o afecțiune în care respirația unei persoane este întreruptă în timpul somnului și este tot mai prezentă la persoanele tinere.

Impactul acestor funcții

Detectarea tensiunii arteriale ar putea ajuta utilizatorii să monitorizeze sănătatea lor cardiovasculară, iar detectarea apneei în timpul somnului ar putea ajuta utilizatorii să detecteze o afecțiune care poate crește riscul de accident vascular cerebral, precum și alte probleme de sănătate.

Este important de reținut că aceste funcții sunt încă în curs de dezvoltare și nu este clar când vor fi lansate sau dacă vor fi disponibile în toate regiunile. Cu toate acestea, dacă Apple va lansa aceste funcții, ar fi un pas important în detecția problemelor de sănătate ce pot fi descoperite cu ajutorul unui Apple Watch.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu