Apple ar trebui să negocieze mai agresiv dacă vor să cumpere Peloton pentru că la ușă mai așteaptă și Amazon, Nike sau Disney care s-ar bucura să aibe portofoliul lor de clienți.

Apple si Peloton

Dacă nu ați auzit de Peloton nu este nici o problemă, nici eu nu am auzit de ei până de curând. Mai exact am început să caut pe net o bicicletă de cameră ca să fac un pic mișcare mai ales că stau toată ziua pe scaun.

Așa am ajuns la Yesoul S3 și Yesoul S3 Pro, două bicicelete indoor care sunt construite după cele de la Peloton. Am găsit-o pe eMAG cu 2240 lei. Varianta S3 vine cu suport pentru tabletă/telefon și S3 Pro vine direct cu o tabletă încorporată care se conectează la serviciile de fitness YeSoul.

YeSoul S3 Pro

Eh, ați văzut că ați aflat. Peloton este o companie care produce biciclete indoor pentru fitness, au programe speciale de workout cu diverse abonamente. În acest moment au 2.8 milioane de utilizatori.

Peloton Bike

Dacă Apple va alege să cumpere Peloton pentru suma vehiculată de 12-15 miliarde dolari, abia atunci vor putea să își extindă rapid serviciile Apple Fitness+ care acum sunt disponibile doar în anumite țări.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu