Pentru că toată lumea o dă cu inflația, războiul, pandemia și costurile, iată că a venit și vremea celor de la Apple să scumpească prețurile la abonamentele Apple Music, Apple TV+ și Apple One. Același lucru l-au făcut și cei de la Google cu abonamentele YouTube Premium.

Cresc preturile la abonamentele Apple

Din păcate ultimele două servicii nu sunt disponibile în România, deci nu ne va afecta prea tare, în schimb o să plătim câțiva lei în plus la abonamentul Apple Music. Din păcate am anulat comanda la noul Apple TV 4K HDR10+ motivul fiind costurile abonamentelor sau închirierea filmelor pe lângă filmele și serialele din seria Apple Originals. Am început să mă uit la Suits, așa că am zis să îl urmăresc pe Apple TV+ unde am fost suprins să văd că mă costă 20$ pentru a cumpăra toate sezoanele în timp ce pe Netflix este gratis. Ok, dau 12 euro abonamentul pe lună, dar măcar văd o mulțime de filme și seriale.

Apple Music

 • Student – 11.99 lei / lună
 • Individual – 23.99 lei / lună
 • Familie – 36.99 lei / lună

Cei care folosesc platforma Apple TV+ cu un cont de US vor trebui să scoată din buzunar următoarele tarife:

Apple TV+

 • abonament lunar – 6.99$ (creștere cu 2$)
 • abonament anual – 69$ (creștere cu 20$)

Apple One

 • Individual – 16.95$ / lună (creștere cu 2$)
 • Familie – 22.95$ / lună (creștere cu 3$)
 • Premium – 32.95$ / lună (creștere cu 3$)

Aceste scumpiri se aplică imediat, urmând ca viitorul ciclu de facturare să conțină noile prețuri ale abonamentelor. Aceste scumpiri se aplică în America, urmând să fie implementate peste tot în lume, utilizatorii având posibilitatea ca în 30 de zile de la notificarea primită pe email să renunțe sau să meargă mai departe cu noile prețuri.

Sursă: Carlos Cristian via macrumors.com


#update 26.10.2022, 10:19 – a venit și confirmarea pe email de mărire a abonamentului Apple Music începând cu luna noiembrie 2022.

Marire pret abonament Apple Music


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Nu induceti lumea in eroare publicand date despre servicii care nu sunt disponibil oficial in Romania, respectiv Apple TV+. In mod oficial, nu se poate incheia un abonament la acest serviciu cu un cont Apple ID creat in Romania. Mai mult, nu puteti incheia abonamentul chiar daca folositi un cont Apple ID creat in alta tara, daca afiliati ca mijloc de plata un card emis de o banca romaneasca. Alta mizerie a celor de la Apple…

  • Rectificare: „servicii care nu sunt disponibile…”

  • În cazul de față vorbeam de serviciul Apple Music, restul serviciilor care nu sunt disponibile în România, sunt treaba fiecăruia, se descurcă cum pot.

  • Cornel, ai perfectă dreptate, nu este lansat oficial în România, dar asta nu ne împiedică să folosim acele servicii cu un alt cont. Trebuie să te contrazic, folosesc Apple TV+ cu un cont de US făcut cu mulți ani în urmă. Există gift carduri pe amazon care pot fi folosite pentru a reîncărca contul. În acest moment există și posibilitatea de a înregistra un cont PayPal în contul de US de unde să se facă plățile. Ca mine, sunt mulți care folosesc serviciile lor.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu