Din păcate o veste destul de proastă din partea celor de la Apple care după 1 an și jumătate renunță oficial la AirPower pentru că nu împlinește standardele de calitate impuse de companie.

renunță la AirPower

Cred că este prima dată în istoria companiei din Cupertino când un produs nu vede lumina zilei. După 1 an și jumătate de probleme, iată că inginerii Apple nu au reușit să ducă la bun sfârșit un proiect. Acest AirPower era menit să ofere diferite tipuri de încărcare wireless pentru iPhone, Apple Watch și AirPods 2.

Au fost discuții prin presă legate de încălzirea excesivă a dispozitivului, care din punctul meu de vedere ar fi principala sursă pentru care s-a luat decizia de a închide acest proiect așteptat de milioane de fani.

Oh, well:

“After much effort, we’ve concluded AirPower will not achieve our high standards and we have cancelled the project. We apologize to those customers who were looking forward to this launch. We continue to believe that the future is wireless and are committed to push the wireless experience forward”

— said Dan Riccio, Apple’s senior vice president of Hardware Engineering

https://twitter.com/panzer/status/1041363624755781638

Din păcate nu sunt prea multe de spus, s-a închis și asta e. Din păcate un gust amar și-a făcut apariția. Mai bine taci, faci și apoi lansezi decât să te ia gura pe dinainte și apoi să nu te ții de cuvânt.

Shame on you, Apple!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu